Home

Exact Taxi Centrale Den Haag ETC

Exact Taxi is een professioneel taxibedrijf gevestigd in Den Haag. Wilt u op een bepaalde bestemming komen maar beschikt u zelf niet over vervoer? Of bent u niet in staat om met het openbaar vervoer te reizen, of heeft u daar geen zin in? Een taxi in Den Haag bellen is dan de perfecte oplossing. Wij brengen al jarenlang tevreden klanten naar hun gewenste bestemming. Reizen met een taxi in Den Haag is een stuk makkelijker en ontspannen dan met uw eigen auto of met het openbaar vervoer reizen. U kunt lekker en in alle rust in onze comfortabele stoelen zitten naar een bestemming naar keuze. U hoeft niet op het verkeer te letten, hoeft geen volle bus of trein te delen met medereizigers en hoeft niet over te stappen. Daarbij komt ook nog eens dat u vanaf een vooraf afgesproken tijdstip door ons wordt opgepikt. Klinkt een taxi in Den Haag u goed in de oren? Neem dan gelijk contact met ons op voor meer informatie of reserveer direct.

Breed aanbod aan diensten

Exact Taxi heeft een breed aanbod aan diensten.

  • Uiteraard kunt u ons inschakelen voor regulier persoonsvervoer. Wij proberen binnen 10 minuten nadat u heeft gereserveerd bij u aan de deur te staan;
  • Naast regulier persoonsvervoer kunt u ons ook inschakelen voor zakelijk vervoer of VIP vervoer. Deze diensten zijn bedoeld voor vervoer van gasten, directieleden en vips van zakelijke klanten;
  • Verder biedt Haagse Taxi school vervoer aan voor een veilig vervoer van uw kinderen;
  • En bus of groepsvervoer voor groepen van tussen de 4 en 8 personen;
  • Tot slot kunt u bij ons nog terecht voor een koeriersdienst, als u zoekt naar een taxi in Den Haag die uw pakketten en poststukken kan vervoeren.
  • Haagse Taxi biedt ook een aparte airport taxi dienst aan, in het geval u wilt worden opgehaald van, of gebracht worden naar een van de vliegvelden in Nederland.

Waar u ook een taxi in Den Haag voor nodig heeft, Haagse Taxi staat voor u klaar. Als u regelmatig van onze diensten gebruik wilt maken, kunt u ook op rekening rijden of op basis van contractueel vervoer. Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Over Exact Taxi als taxi in Den Haag

Exact Taxi staat als taxi in Den Haag 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar. Wij staan bekend om onze service, stiptheid en professionaliteit. Onze chauffeurs zijn allen zeer ervaren en professioneel. Met hun vriendelijkheid en behulpzaamheid bent u verzekerd van een prettige reis. U betaalt bij ons vaste tarieven en wordt naar uw bestemming gebracht in comfortabele voertuigen die voorzien zijn van alle luxes die u zich kunt wensen.

Meer weten?

Op zoek naar een taxi in Den Haag? Kies voor Exact Taxi. U kunt bij ons eenvoudig en snel een taxi in Den Haag reserveren via onze website. Omdat wij vaste tarieven hanteren kunt u nadat u een taxi heeft besteld indien gewenst meteen online afrekenen via iDeal, PayPal of creditcard. Achteraf betalen in de taxi met een pinpas kan natuurlijk ook. Voor meer informatie of om te reserveren kunt u ons ook bellen via 0702042056 , e-mailen of het contactformulier op onze website invullen.

Taxi Den Haag nodig? Bel Exact Taxi en verzeker uzelf van een comfortabele rit in een schone en luxe auto. Haagse taxi werkt met vaste tarieven zodat u vooraf precies de ritprijs weet. Bij Exact taxi kunt u gebruik maken van de gratis wekservice zodat u op tijd kunt aanvangen voor de rit. Wij zijn het hele jaar door te bereiken via: 070 204 2056 – 7 dagen per week, 24 uur per dag. De chauffeurs van Exact taxi zijn goed opgeleid, net gekleed en rijden u comfortabel richting uw bestemming. Ook voor zakelijk vervoer is Haagse Taxi de perfecte partij voor uw rit.