Veelgestelde Vragen

Veel Gestelde Vragen

 

Zijn huisdieren toegestaan ​​in een taxi?

Huisdieren zijn toegestaan ​​in bijna alle taxi’s, u moet aangeven met welke huisdieren u reist op het moment van reserveren.

Kan ik met een creditcard in de taxi betalen?

Vrijwel alle taxi’s die u kunt betalen met een creditcard of betaalkaart. U moet echter wel de betaalmethode opgeven op het moment van reserveren, aangezien er geen apparatuur beschikbaar is in de cabine.

Hoe lang moet ik wachten op een taxi?

Voor de regio Den Haag proberen we 10 minuten lang een taxi voor de deur te nemen. Het kan natuurlijk altijd op drukke dagen of in spits zijn dat een taxi een paar minuten vertraging oploopt.

Ik ben iets vergeten in een taxi, wat moet ik nu doen?

Als u iets in de cabine bent vergeten of vergeten, of als u niet zeker weet of het in de cabine zit, belt u ons zo snel mogelijk 070 204 2056. Houd er rekening mee dat we u alleen van dienst kunnen zijn als u een boeking heeft gemaakt Telefonisch.

Hoeveel mensen passen er in een taxi?

De meeste cabines zijn uitgerust om maximaal 4 personen gescheiden van de bestuurder te vervoeren. Verder bieden wij ook zeer comfortabele luxe bussen voor het vervoer van groepen van 5 tot 8 personen.

Is het mogelijk om met een rolstoel te vervoeren?

Als je een inklapbare rolstoel hebt die past in de kofferruimte van een cabine en je kunt zelfstandig in de cabine stappen, dan is rolstoelvervoer bij ons uitstekend mogelijk. Vervoer terwijl u in een rolstoel zit of ligt, is helaas niet mogelijk bij ons.

Als we uw vragen niet hebben kunnen beantwoorden, aarzel dan niet om contact op te nemen via 070 204 2056

.